Класически европейски масаж

Oказва отпускащо въздействие върху тялото, тонизира организма, освобождавайки го от умората, действа ободряващо върху психиката, като подобрява функцията на нервната система. Положителните резултати от класическия тип масаж се изразяват и в раздвижването на кръвта и лимфата, повишаване на имунитета, заличаване на напрежението и притесненията, способства за изхвърлянето на отровите от организма.

 

За разлика от класическият масаж цялостните масажни техники са не натоварващи методи, които винаги съблюдават единството на тяло, душа и дух.Те могат да се нарекът енергийни масажи, тъй като при акупресурата, рефлексотерапията и ароматерапията става дума за стимулиране на жизнената енергия, освобождаване от блокади и мобилизация на лечебния процес чрез меридианите, рефлексните зони, енергийните точки и чакрите.

За да поддържа здравето си всеки човек трябва да заложи преди всичко на профилактиката, така че да засили защитните сили на организма и да му помогне сам да се справи с предизвикателствата. Релаксиращите и класически масажи са идеално средство за освобождаване от напрежението и тревогата, а козметичните масажи подхранват кожата и я правят красива и обаятелна.