За Еко Медика

Ако чете тези редове, не случайно сте попаднали тук.

Динамиката на времето в което живеем, ни притиска. Хронична умора и напрежение съпътстват съвременния човек. Последиците за здравето ни са драстични. В забързания ритъм на ежедневието, ние все повече осъзнаваме необходимостта да намерим отдушник на стреса. Начин да се свържем с вътрешния си център. Това е една от причините, за бумът на алтернативни методи в западния свят през последните години.

Алтернативна медицина е наименованието на практиките, използвани вместо конвенционалната медицина. Алтернативната медицина включва практики с духовна, метафизична или религиозна основа, както и неевропейски медицински традиции и нововъзникнали подходи към лечението.

Ние вярваме, че всеки ден можем да правим по нещо малко, за да се грижим за себе си:

В оздравителен център Еко Медика ще намерите разнообразие от алтернативни процедури като; масажи, акупресура, иглотерапия, моксибустия, индивидуални програми за оздравяване, лечение с биологично активни медикаменти, диетолечение, пулсова диагностика, фитотерапия.

Здравето е да посрещнеш деня с усмивка и желание да се справиш с всяко предизвикателство, здравето е да мечтаеш и да сбъдваш мечтите си всеки ден, здравето е да излъчваш позитивизъм и красота, защото се чувстваш добре, здравето е да даряваш хората около себе си с внимание, търпение и любов, здравето е да искаш да живееш по най-пълния, шарен и удовлетворяващ начин.

А ние вярваме, че можем да ви помогнем да усъществите всичко това.

 

ЕКИПА НА ЕКО МЕДИКА

Д-р Наталия Бодлева

Завършила медицински университет в Кишинев - Молдова обща медицина през 1992г, специалност - нервни болести през 1993г. и иглорефлексотерапия на базата на катедра по традиционна медицина в Медицински Университет в Кишинев (2005 г.)

Мария Петрова

Завършва курс по козметика първо ниво в Център за професионално обучение „Европа 1997” ЕООД през март 2016г.

Завършила специалност Философия в СУ "Св. Климент Охридски" през 2002г. в гр. София; Специализира курс по Масажи в Учебен център "АРО" гр. София 2010г.;  Курс по универсално и каруна рейки второ ниво.